رطوبت گیر
رطوبت گیر
خرید رطوبت گیر

رطوبت­ گیر چیست و در چه مکان هایی کاربرد دارد؟

شاید برای اکثر افراد این سوال پیش بیاید که رطوبت­ گیر چیست. بهتر است بدانید رطوبت گیر دستگاهی به عنوان لوازم خانگی و صنعتی به حساب آمده و در راستای حفظ آسایش، سلامت محیط پیرامون ما، زدودن بوی انواع کپک و پایین آوردن میزان رطوبت هوا طراحی شده است. به عنوان مثال ساختمان­های بزرگ و تجاری مانند اسکیت روی یخ یا استخرها که سطح رطوبتشان بسیار بالا است، از بسیاری از انواع دستگاه­های رطوبت گیراستفاده می­کنند. همچنین در مصارف خانگی، رطوبت گیر در آشپزخانه ها نیز به کار برده می شود. چون اگر دقت کرده باشید می­بینید وقتی تهویه در آشپزخانه نباشد رطوبت به شکل عجیبی در همه جا افزایش پیدا می­کند.

رطوبت ­گیر چیست و باعث بروز چه مشکلاتی می­ شود؟

در جواب سوال رطوبت گیر چیست باید گفت این دستگاه ها (Dehumidify) رطوبت پخش شده در هوا را جذب کرده و به حالت مایع درآورده، سپس آن را بیرون می دهند. روشن است هرچه رطوبت در هوا کمتر یا زیادتر باشد، مقدار مایع خارج شونده نیز بیشتر و کمتر می شود. رطوبت زیاد باعث بوجود آمدن مشکلاتی برای سلامتی انسان می شوند که برخی از آنها را در زیر برایتان شرح می­دهیم.

  • رطوبت  رشد کنه ها، قارچ، باکتری و ویروس ها را در محیط های سر بسته زیادتر می­کند.
  • باعث کپک زدن لباس ها درون کمد می­شود.
  • رطوبت زیاد، ابتلا به عفونت های تنفسی و بیماری ها را افزایش می­دهد.
  • به ابزارهای نوری از جمله دوربین های شکاری آسیب جدی وارد می­کند.
  • در کارکرد ابزار و وسایل الکترونیکی مانند کامپیوتر اختلال ایجاد کرده سبب خرابی آن می­شود.

توصیه می کنیم رطوبت داخلی منزل خود را حدودا بین 40 درصد تا 60 درصد تنظیم کرده و اثرات منفی، به خاطر رطوبت زیاد در محیط را به حداقل برسانید.

کاربرد رطوبت ­گیر

در ادامه بحث رطوبت­ گیر چیست، بهتر است با کاربردهای آن آشنا شوید. رطوبت گیرها با دریافت هوا از یک طرف و خارج کردن آن از طرفی دیگر مانند یک جارو برقی عمل میکنند. بعد از اینکه رطوبت ها مثل آب در یک مخزن جمع آوری شدند باید در بازه ی زمانی مشخص تخلیه شوند. دستگاه های رطوبت­گیر بسیار شبیه به یخچال ها هستند. این دستگاه هم عملیات سرد­سازی انجام می­دهد و هم رطوبت را به شکل یک ماده کاملا خشک یا خشک سطحی، به خارج از دستگاه هدایت می­کند.

معرفی انواع رطوبت گیر

یکی از متداول ترین دستگاه­های رطوبت­گیر (تبریدی) و (مکانیکی، الکتریکی) هستند. استفاده از رطوبت گیر تبریدی در جاهایی که آب­ و­هوا به شدت مرطوب است به کار میرود. این دستگاه­ها در رطوبت بالای 45 درصد تاثیر بسیار بالایی دارند. رطوبت گیرهای الکتریکی از طراحی بسیار آسانتری برخوردار است. ولی چون کمپرسور ندارد، نسبت به بقیه رطوبت گیرها از کارکرد پایین­تری برخوردار هستند. بنابراین برای محیط های کوچک استفاده می­شوند.

خشک­ کن ها نیز در دسته انواع رطوبت ­گیر قرار دارند. کارایی این دستگاه در نقاطی که رطوبت خیلی بالا به همراه دمای پایین دارند است. خشک­ کن ها در صنعت کاربرد بسیار داشته، رطوبت را به زیر 30 درصد پایین می­آورد. از نمونه های مناسب این رده دستگاه ها، رطوبت گیر دیاکو را به شما پیشنهاد می کنیم.

اصولا یکی از کاربرد رطوبت گیر ها برای پیستوله است که رطوبت مخزن هوا یا کمپرسور باد را میگیرد و نمیگذارد آب از داخل پیستوله رد شود. ابزار رنگ با توجه به اقلام مورد نیاز مشتریانش همیشه سعی داشته که بهترین کیفیت را با مناسب ترین قیمت به مشتریانش ارائه دهد. ابزار رنگ پخش عمده رطوبت گیر را در برند های مختلف همانند زاناکو و دیاکو و… بر عهده دارد و به عنوان بزرگترین و قویترین فروشگاه پخش عمده رطوبت گیر دیاکو و رطوبت گیر زاناکو در بازار بزرگ ابزار میدان حسن آباد تهران فعالیت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه